Політика щодо обробки персональних даних

StudentWay” (в особі ФОП Коваленко О.В.) турбується про забезпечення безпеки даних своїх клієнтів. Саме тому склала цю Політику конфіденційності, щоб ви не переймалися тим, що відбувається з вашими персональними даними, які ви надали нам для перекладу сайту українською мовою.

Замовивши послугу з перекладу сайту українською мовою, ви надаєте “StudentWay” (в особі ФОП Коваленко О.В.) згоду на обробку всіх введених даних з метою належного надання послуг з перекладу сайту українською мовою, як це передбачено Публічною офертою. Належне надання послуг “StudentWay” (в особі ФОП Коваленко О.В.) передбачає передачу вашої інформації підрядникам, адміністративним особам та органам, які здійснюють технічну організацію, адміністрування та підтримку адресного простору мережі Інтернет та збереження інформації на серверах, підключених до мережі Інтернет, у тому числі в рамках процедур та вимог, встановлених ICANN.

Замовляючи послугу перекладу веб-сайту українською мовою, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» . Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 .

1. Загальні положення
Ця політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог закону України «Про персональні дані» (далі – Закон про персональні дані) та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних, що вживаються “StudentWay” (в особі ФОП Коваленко О.В.) (далі – Оператор).
1.1. Оператор ставить своєю найважливішою метою та умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, у тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.
1.2. Ця політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту https://studentway.org.ua/.

2. Основні поняття, які у Политике
2.1. Автоматизована обробка персональних даних – обробка персональних даних за допомогою обчислювальної техніки.
2.2. Блокування персональних даних – тимчасове припинення обробки персональних даних (крім випадків, якщо обробка необхідна уточнення персональних даних).
2.3. Веб-сайт – сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ та баз даних, що забезпечують їх доступність у мережі інтернет за адресою https://studentway.org.ua/.
2.4. Інформаційна система персональних даних – сукупність персональних даних, що містяться в базах даних, і забезпечують їх обробку інформаційних технологій і технічних засобів.
2.5. Знеособлення персональних даних — дії, у яких неможливо визначити без використання додаткової інформації належність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб’єкту персональних даних.
2.6. Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збирання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
2.7. Оператор – державний орган, муніципальний орган, юридична або фізична особа, які самостійно або спільно з іншими особами організовують та (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються із персональними даними.
2.8. Персональні дані – будь-яка інформація, що стосується прямо або опосередковано до певного або визначеного Користувача веб-сайту https://studentway.org.ua/.
2.9. Персональні дані, дозволені суб’єктом персональних даних для розповсюдження, – персональні дані, доступ необмеженого кола осіб до яких надано суб’єктом персональних даних шляхом надання згоди на обробку персональних даних, дозволених суб’єктом персональних даних для розповсюдження у порядку, передбаченому Законом про персональні дані (далі – персональні дані дані, дозволені поширення).
2.10. Користувач – будь-який відвідувач сайту https://studentway.org.ua/.
2.11. Надання персональних даних – дії, створені задля розкриття персональних даних певному особі чи певному колу осіб.
2.12. Поширення персональних даних – будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, у тому числі оприлюднення персональних даних у засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом.
2.13. Транскордонна передача персональних даних – передача персональних даних на територію іноземної держави до органу влади іноземної держави, іноземної фізичної чи іноземної юридичної особи.
2.14. Знищення персональних даних – будь-які дії, внаслідок яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних та (або) знищуються матеріальні носії персональних даних.

3. Основні права та обов’язки Оператора
3.1. Оператор має право:
– отримувати від суб’єкта персональних даних достовірну інформацію та/або документи, що містять персональні дані;
– самостійно визначати склад та перелік заходів, необхідних та достатніх для забезпечення виконання обов’язків, передбачених Законом про персональні дані та прийнятими відповідно до нього нормативними правовими актами, якщо інше не передбачено Законом про персональні дані.
3.2. Оператор зобов’язаний:
– надавати суб’єкту персональних даних на його прохання інформацію щодо обробки його персональних даних;
– організовувати обробку персональних даних у порядку, встановленому чинним законодавством України;
– відповідати на звернення та запити суб’єктів персональних даних та їх законних представників відповідно до вимог Закону про персональні дані;
– повідомляти до уповноваженого органу захисту прав суб’єктів персональних даних на запит цього органу необхідну інформацію протягом 30 днів з дати отримання такого запиту;
– перекладати сайт українською мовою згідно з умовами обраного тарифу;
– у разі потреби сповіщати про технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, копіювання, надання, розповсюдження персональних даних, а також від інших неправомірних дій щодо персональних даних;
– припинити передачу (розповсюдження, надання, доступ) персональних даних, припинити обробку та знищити персональні дані у порядку та випадках, передбачених Законом про персональні дані;
– Виконувати інші обов’язки, передбачені Законом про персональні дані.

4. Основні права та обов’язки суб’єктів персональних даних
4.1. Суб’єкти персональних даних мають право:
– отримувати інформацію щодо обробки його персональних даних. Відомості надаються суб’єкту персональних даних Оператором у доступній формі, і в них не повинні утримуватись персональні дані, що належать до інших суб’єктів персональних даних, за винятком випадків, коли є законні підстави для розкриття таких персональних даних. Перелік інформації та порядок її отримання встановлено Законом про персональні дані;
– вимагати від оператора уточнення його персональних даних, їхнього блокування або знищення у разі, якщо персональні дані є неповними, застарілими, неточними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки, а також вживати передбачених законом заходів щодо захисту своїх прав;
– висувати умову попередньої згоди при обробці персональних даних з метою просування на ринку товарів, робіт та послуг;
– На відкликання згоди на обробку персональних даних;
– оскаржити до уповноваженого органу захисту прав суб’єктів персональних даних або в судовому порядку неправомірні дії або бездіяльність Оператора при обробці його персональних даних;
– на провадження інших прав, передбачених законодавством України.
4.2. Суб’єкти персональних даних зобов’язані:
надавати Оператору достовірні дані про себе;
– повідомляти Оператору про уточнення (оновлення, зміну) своїх персональних даних.
4.3. Особи, які передали Оператору недостовірні відомості про себе або відомості про іншого суб’єкта персональних даних без згоди останнього, несуть відповідальність відповідно до законодавства України.

5. Оператор може опрацьовувати такі персональні дані Користувача
5.1. Прізвище ім’я по батькові.
5.2. Електронна адреса.
5.3. Номери телефонів.
5.4. Доступи до сайту: адмінпанель сайту, панель управління хостингом, базою даних MySQL/FTP.
5.5. Також на сайті відбувається збір та обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів cookie) за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).
5.6. Дані за текстом Політики об’єднані загальним поняттям Персональні дані.
5.7. Обробка спеціальних категорій персональних даних щодо расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних чи філософських переконань, інтимного життя Оператором не здійснюється.
5.8. Обробка персональних даних, дозволених поширення, у складі спеціальних категорій персональних даних.
5.9. Згода Користувача на обробку персональних даних, дозволених для поширення, оформляється окремо від інших згод на обробку його персональних даних. При цьому дотримуються умов, передбачених у Законі про персональні дані. Вимоги щодо змісту такої згоди встановлюються уповноваженим органом захисту прав суб’єктів персональних даних.
5.9.1 Згода на обробку персональних даних, дозволених для розповсюдження, Користувач надає Оператору безпосередньо.

6. Принципи обробки персональних даних
6.1. Обробка персональних даних здійснюється на законній та справедливій основі.
6.2. Обробка персональних даних обмежується досягненням конкретних, заздалегідь визначених та законних цілей. Не допускається обробка персональних даних, несумісна з метою збору персональних даних.
6.3. Не допускається об’єднання баз даних, що містять персональні дані, обробка яких здійснюється з метою, несумісною між собою.
6.4. Обробці підлягають лише персональні дані, які відповідають цілям їхньої обробки.
6.5. Зміст та обсяг оброблюваних персональних даних відповідають заявленим цілям обробки. Не допускається надмірність оброблюваних персональних даних стосовно заявлених цілей їх обробки.
6.6. При обробці персональних даних забезпечується точність персональних даних, їх достатність, а в необхідних випадках і актуальність по відношенню до цілей обробки персональних даних. Оператор вживає необхідних заходів та/або забезпечує їх прийняття щодо видалення або уточнення неповних або неточних даних.
6.7. Зберігання персональних даних здійснюється у формі, що дозволяє визначити суб’єкта персональних даних, не довше, ніж цього вимагають мети обробки персональних даних, якщо термін зберігання персональних даних не встановлений федеральним законом, договором, стороною якого вигодонабувачем або поручителем за яким є суб’єкт персональних даних. Оброблювані персональні дані знищуються чи знеособлюються після досягнення цілей обробки чи разі втрати потреби у досягненні цих цілей, якщо інше передбачено федеральним законом.

7. Цілі обробки персональних даних
7.1. Мета обробки персональних даних Користувача:
– для перекладу сайту українською мовою.
7.2. Також Оператор має право надсилати Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, надіславши Оператору листа на адресу електронної пошти info@studentway.org.ua з позначкою «Відмова від повідомлень про нові продукти та послуги та спеціальні пропозиції».
7.3. Знеособлені дані Користувачів, які збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії Користувачів на сайті, покращення якості сайту та його змісту.

8. Правові основи обробки персональних даних
8.1. Правовими підставами для обробки персональних даних Оператором є:
– перерахуйте нормативно-правові акти, що регулюють відносини, пов’язані з вашою діяльністю;
– Статутні документи Оператора;
– договори, що укладаються між оператором та суб’єктом персональних даних;
– закони України, інші нормативно-правові акти у сфері захисту персональних даних;
– згоди Користувачів на обробку їх персональних даних, на обробку персональних даних, дозволених для розповсюдження.
8.2. Оператор обробляє персональні дані Користувача лише у разі їх заповнення та/або відправлення Користувачем самостійно через спеціальні форми, розміщені на сайті https://studentway.org.ua/ або надіслані Оператору за допомогою електронної пошти. Заповнюючи відповідні форми та/або надсилаючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією Політикою.
8.3. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача у випадку, якщо це дозволено у налаштуваннях браузера Користувача (включено збереження файлів cookie та використання технології JavaScript).
8.4. Суб’єкт персональних даних самостійно приймає рішення про надання його персональних даних та дає згоду вільно, своєю волею та у своєму інтересі.

9. Умови опрацювання персональних даних
9.1. Обробка персональних даних здійснюється за згодою суб’єкта персональних даних на обробку його персональних даних.
9.2. Обробка персональних даних необхідна для досягнення цілей, передбачених законодавством України на оператора функцій, повноважень та обов’язків.
9.3. Обробка персональних даних необхідна для здійснення правосуддя, виконання судового акта, акта іншого органу чи посадової особи, які підлягають виконанню відповідно до законодавства України про виконавче провадження.
9.4. Обробка персональних даних необхідна для реєстрації учнів на сайті, стороною якого є вигодонабувач або поручитель за якою є суб’єкт персональних даних.
9.5. Обробка персональних даних необхідна реалізації правий і законних інтересів оператора чи третіх осіб або задля досягнення суспільно значимих цілей за умови, що у своїй не порушуються правничий та свободи суб’єкта персональних даних.

10. Порядок збирання, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних.
Безпека персональних даних, що обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних та технічних заходів, необхідних для виконання у повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.
10.1. Оператор забезпечує збереження персональних даних та вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
10.2. Персональні дані Користувача ніколи, за жодних умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов’язаних з виконанням чинного законодавства або у разі, якщо суб’єктом персональних даних надано згоду Оператору на передачу даних третій особі для виконання зобов’язань за цивільно-правовим договором.
10.3. У разі виявлення неточностей у персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно шляхом надсилання Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора info@studentway.org.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».
10.4. Термін обробки персональних даних визначається досягненням цілей, котрим було зібрано персональні дані.
Користувач може у будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши Оператору повідомлення через електронну пошту на електронну адресу Оператора info@studentway.org.ua з позначкою «Відгук згоди на обробку персональних даних».
10.5. Вся інформація, яка збирається сторонніми сервісами, у тому числі платіжними системами, засобами зв’язку та іншими постачальниками послуг, зберігається та обробляється вказаними особами (Операторами) відповідно до Політики конфіденційності. Суб’єкт персональних даних та/або Користувач зобов’язаний самостійно ознайомитися із зазначеними документами. Оператор не несе відповідальності за дії третіх осіб, у тому числі зазначених у цьому пункті постачальників послуг.
10.6. Оператор під час обробки персональних даних забезпечує конфіденційність персональних даних.
10.7. Оператор здійснює зберігання персональних даних у формі, що дозволяє визначити суб’єкта персональних даних не довше, ніж цього вимагають мети обробки персональних даних.
10.8. Умовою припинення обробки персональних даних може бути досягнення цілей обробки персональних даних, закінчення терміну дії згоди суб’єкта персональних даних або відкликання згоди суб’єктом персональних даних, а також виявлення неправомірної обробки персональних даних.

11. Перелік дій, що здійснюються Оператором із отриманими персональними даними
11.1. Оператор здійснює збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення та знищення персональних даних.
11.2. Оператор здійснює автоматизовану обробку персональних даних з отриманням та/або передачею отриманої інформації по інформаційно-телекомунікаційним мереж або без такої.

12. Транскордонна передача персональних даних
12.1. Оператор на початок здійснення транскордонної передачі персональних даних зобов’язаний переконатися у цьому, що іноземним державою, територію якого передбачається здійснювати передачу персональних даних, забезпечується надійний захист прав суб’єктів персональних даних.

13. Конфіденційність персональних даних
Оператор та інші особи, які отримали доступ до персональних даних, зобов’язані не розкривати третім особам та не поширювати персональні дані без згоди суб’єкта персональних даних, якщо інше не передбачено законом України.

14. Прикінцеві положення
14.1. Користувач може отримати будь-які роз’яснення стосовно питань, що цікавлять обробку його персональних даних, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти info@studentway.org.ua.
14.2. У цьому документі буде відображено будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.
14.3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розміщена в Інтернеті за адресою https://studentway.org.ua/privacy-policy/.

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*





УВАГА! Це Ваш особистий код


Щодо надання інформації Телеграм-Бота::

178-026-211-044


або введіть його в Телеграмі https://t.me/navchalniyBot

Он будет закрыт в 0 секунд